Skip to main content

Oproep: jongeren met kanker en ouder(s) die willen deelnemen aan de BOOST studie

  • May 7, 2021

Dutch text only

Voor een wetenschappelijk onderzoek wordt de effectiviteit onderzocht van het BOOST programma. Het doel van het programma is het verbeteren van communicatie tussen jongeren met kanker (leeftijd 10 – 18 jaar), hun ouders en zorgverleners over onderwerpen zoals toekomstverwachting, zorgwensen, angsten en hulp en troost. 

Wij zijn op zoek naar:

  1. Organisaties die werken met deze doelgroep en de oproep zouden willen delen via hun kanalen (bijvoorbeeld via Facebook, Instagram, of in een nieuwsbrief). We hebben hiervoor een flyer ontwikkeld om op te hangen of neer te leggen in geschikte ruimtes:  pdf file20210507Flyer voor organisaties_BOOST.pdf (407 KB) 
    Daarnaast hebben we een afbeelding ontwikkeld die gedeeld kan worden op social media (zie onder)
  2. Jongeren tussen de 10 – 18 jaar die op dit moment in behandeling zijn voor een vorm van kanker, en hun ouders, die vloeiend Nederlands spreken en begrijpen. Wat de BOOST studie inhoudt, is uitgelegd in de afbeelding hieronder.

 

Indien u de oproep wilt verspreiden of indien je wilt deelnemen of meer informatie wenststuur dan een e-mailtje of bel naar onderzoeker Anne van Driessche (Anne.van.Driessche@vub.be+32456302963).

 

Hartelijk dank!

Boost oproep